Hopp til hovedinnhold
  • Min side
  • Mine saker
  • Nettbank
  • Digitale kurs
Logg inn

Hev din kompetanse med våre digitale kurs.

Kom i kontakt

  • +47 22 00 25 00

  • Åpningstid

    kl. 08:00-15:30

  • Kontakt oss
  • Pb. 488 Sentrum

    0104 Oslo

  • Grev Wedelsplass 9

    0151 Oslo

  • Elektronisk fakturaadresse

Snarveier

  • Kurs og arrangementer
  • Ofte stilte spørsmål
  • Om oss

Våre andre nettsider

  • Business Norway
  • Visit Norway
  • Kompetansesenteret
  • Se alle

Følg oss

  • Meld deg på vårt nyhetsbrev
  • Facebook
  • Instagram
  • X / Twitter
  • LinkedIn

Kom i kontakt

  • +47 22 00 25 00

  • Åpningstid

    kl. 08:00-15:30

  • Kontakt oss
  • Pb. 488 Sentrum

    0104 Oslo

  • Grev Wedelsplass 9

    0151 Oslo

  • Elektronisk fakturaadresse

Snarveier

  • Kurs og arrangementer
  • Ofte stilte spørsmål
  • Om oss

Våre andre nettsider

  • Business Norway
  • Visit Norway
  • Kompetansesenteret
  • Se alle

Følg oss

  • Meld deg på vårt nyhetsbrev
  • Facebook
  • Instagram
  • X / Twitter
  • LinkedIn

Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring og vår tilgjengelighetserklæring. Vi er miljøfyrtårn-sertifisert.

Barista 101 - Innovasjon Norge Kompetansesenter

Barista 101

  • 45 min
  • Engelsk
  • Gratis
Logg inn for å se kurset
Hei! Du får raskt og enkelt tilgang til alle våre gratis kurs ved å logge inn med BankID. Vi legger jevnlig ut nye, spennende kurs som hjelper deg og din bedrift å lykkes.
En café

Velkommen til Digital Baristakurs – din komplette guide til å brygge, smake og servere kaffe i verdensklasse, rett fra ditt eget kjøkken. Enten du er en lidenskapelig hjemmebrygger eller drømmer om å jobbe bak en espressomaskin, vil dette kurset gi deg ferdighetene og kunnskapen enhver barista trenger. Ingen erfaring nødvendig – bare en kjærlighet for kaffe.

For deg som skal

  • Starte

For hvem

  • Nybegynnere som vil lære å lage bedre kaffe hjemme
  • Kaffeentusiaster som ønsker dypere kunnskap
  • Fremtidige baristaer som forbereder seg på jobb i kafé eller kaffebar
  • Servicenæringen som vil forbedre kaffekompetansen

Dette vil du lære

  • Grunnleggende om kaffebønner, brenning og maling
  • Hvordan lage perfekt espresso, håndbrygg, presskanne og mer
  • Steaming av melk, latte art og serveringsteknikker
  • Smaksteknikk: hvordan identifisere smaker og balanse i kaffen
  • Viktig utstyr, hygiene og grunnleggende arbeidsflyt i kafé